LMB Motors is een GYEON gecertificeerd bedrijf! Wat houdt dit in?

LMB Motors is erkend om alle lakverzegelingen van GYEON te plaatsen. Hier voor hebben we een professionele opleiding genoten. We hebben geleerd hoe we de wagen goed moeten voorbereiden op een lakverzegeling. Zo hebben we tijdens de opleiding alle fases doorlopen tot we als resultaat een perfect afgewerkte auto kregen. Op deze manier kan de klant optimaal genieten van de GYEON- lakverzegelingen omdat ze ook werken met hoogwaardige producten. 

Waarom heeft LMB Motors voor GYEON gekozen?

GYEON is op dit moment de beste en biedt de meest kwaliteitsvolle lakverzegelingen aan. Zij hebben een eigen laboratorium in Korea. Zij ontwikkelen en produceren al hun producten zelf. Zo kunnen zijn ten alle tijden hun producten optimaliseren en verbeteren. Ook zorgen zij voor een zeer goede opleiding. Je moet je ook steeds bijscholen om die hoge kwaliteit te kunnen blijven bieden en om een gecertificeerd bedrijf te kunnen blijven.

Wat is een GYEON-lakverzegeling?

In GYEON-producten zit  een bescherming op basis van siliciumdioxide (SiO2). Dit is de meest geavanceerde technologie die in de autobescherming ooit ontwikkeld is. Nu wordt het vooral ingezet in de elektronica industrie of zet men deze op treinen om ze te beschermen tegen graffiti. Vanaf nu gaat GYEON deze formule ook toepassen in hun producten in de auto-industrie.
Lakverzegeling van GYEON geeft een langdurige bescherming. Het voegt extra glans toe. Het resultaat van deze verzegeling is dat er lakdikte wordt toegevoegd en daardoor wordt lak minder krasgevoelig. Zo ontstaat een dikke gladde coating die extreem waterafstotend wordt waardoor regen- en waswater parelen en aflopen.

Het helpt ook vuil makkelijker te verwijderen. Dus de wekelijkse wasbeurt gaat weer sneller gedaan zijn! Deze verzegeling beschermt uw wagen ook tegen vogeluitwerpselen, insecten, strooizout en UV- straling.  

Hoe wordt een GYEON-lakverzegeling geplaatst?

De wagen wordt eerst grondig gewassen. Daarna wordt de wagen gekleid. Dan gaan we de wagen polijsten. Hierdoor voeren we een lakcorrectie uit op uw wagen, zodat de optimale glans terug op je wagen verschijnt.  Bij de volgende stap plaatsen we de lakverzegeling. Deze wordt dan ingebakken met infraroodlampen om een optimaal resultaat te bereiken.
Zelfs bij een nieuwe wagen raden we een GYEON-lakverzegeling aan. Wij gaan dan uw wagen polijsten om zo de transportkrasjes weg te werken. Daarna voeren we de lakverzegeling uit.